MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu

Ara

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizle öğretmenler arasında halı saha maçı yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için verimli bir etkinlik oldu.

Ekm

Okullar arası Yıldızlar Serbest Stil kategorisinde öğrencimiz Halil Anıl BAL Mersin birincisi oldu. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mansur ŞEN'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

İmam hatip kuruluş yıldönümü haftası etkinlikleri kapsamında Elife Mavi öğretmenimiz ve öğrencilerimiz güzel bir program gerçekleştirdi.

Ekm

Okulumuz 5-A ve 5-B sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri, Erdemli Deniz ve Orman Okulunu ziyaret ettiler. Öğrenciler halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı gibi oyunlar oynayarak öğretmenleriyle  beraber eğlenceli vakit geçirdiler ve guzel anılar biriktirdiler .

Ekm

Efendimiz Hz. Muhammed´in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) kutlu doğumu münasebetiyle Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi.

Eyl

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.