MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf AÇIKYÖRÜK okullar arası güreş grekoromen (yıldızlar) kategorisinde 7 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük ile il şampiyonu olan öğrencilerimize hediyelerini takdim etti.

Şbt

Peygamber efendimiz sav buyuruyor ki:" Namaz müminin miracıdır." Öğrencilerimize miracı tanıtmak ve mucizeyi bir kez daha gönüllerimizde hissetmek amacı ile düzenlediğimiz Miraç kandili programımızı düzenledik.

Ock

Öğrencilerimizle futbol ve voleybol etkinliği düzenledik.

Ock

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri; sınıf öğretmenleri Sevil Duman ve Elife Mavi rehberliğinde Nova City AVM'de sinema ve yemek etkinliği yaparak eğlenceli ve güzel bir gün geçirdiler.

Ock

Sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak için kullanılmış kağıtlardan öğrenciler ve öğretmenlerle ödüllü uçak yarışması yaptık.

Ock

Öğrencilerimizle Erdemli Kitap Fuarını gezdik. Destekleri için Erdemli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ara

Kültürün İzinde Mersin projesi kapsamında Mersin' in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtan panolar hazırlanıp öğrencilere sergilendi.

Ara

Erdemli Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize spor dalları tanıtıldı. Öğrencilerimiz hem öğrendiler hem de eğlendiler. Gençlik Spor Müdürlüğüne ve değerli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz ve Gazze'deki çocuklar için yapılan etkinliğimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf AÇIKYÖRÜK'e, Şube Müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimizeteşekkür ederiz. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde büyük emek veren okul aile birliğine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Filistin'e yapılan saldırılara sessiz kalmadı. Filistin'e destek olmak için program düzenledik ve bağış kampanyası başlattık.