MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu

Nis

2023- 2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan geleneksel sporlar karakucak ve aba güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencileri yarışmışlardır. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizden  Ahmet TAŞYARAN karakucakta il 3.sü , aba güreşinde il 2.si, 50kg da Halil Anıl BAL aba güreşinde il 2.si,60 kg'da Miraç TÜRER aba ve karakucakta il 2.si, mevlüt TÜRER aba ve karakucakta il 3.sü, 65kg'da Ismail Emir YILMAZ aba güreşinde il 2.si olmuşlardır.  Amasyada düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında okulumuzu temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Nis

Okulumuz , İngilizce öğretmeni Süreyya ÇELİK YILDIRIM ile Romanya'dan Gimnaziala Filiasi okulunda İngilizce öğretmeni Simona BOGDAN 'ın kuruculuğunu yaptığı "A healthy mind in a healthy body (Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur)" adlı eTwinning projesi Şubat ayı itibariyle çalışmalarına başladı.

Nis

Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu yaşamak adına okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz öğrenci öğretmen iftar buluşması yemeğimiz yapıldı. Programımız öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterilerle renklendi.

Mrt

Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından olan ve kahraman ecdadımızın topraklarımıza göz dikenlere karşı yazdığı şanlı destan olan "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" programımızda canları pahasına yurdumuzu savunan aziz şehitlerimizi saygıyla şükranla andık.

Mrt

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf AÇIKYÖRÜK okullar arası güreş grekoromen (yıldızlar) kategorisinde 7 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük ile il şampiyonu olan öğrencilerimize hediyelerini takdim etti.

Şbt

Peygamber efendimiz sav buyuruyor ki:" Namaz müminin miracıdır." Öğrencilerimize miracı tanıtmak ve mucizeyi bir kez daha gönüllerimizde hissetmek amacı ile düzenlediğimiz Miraç kandili programımızı düzenledik.