MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu

Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu

Tomuk Mh. Kültür Sk. No2 Tomuk/Erdemli
Vizyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
İSTİYORUZ Kİ... Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Klima
İngilizce ve Arapça
Ulaşım
Okulumuza hem il hem de ilçeden hareket eden toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkündür.
Tömük Mah. Kültür Sk.ERDEMLİ/MERSİN
Okulumuzun Mersin iline uzaklığı 30km, Erdemli ilçesine uzaklığı ise 12km´dir.